Köszönet a logóterv elkészítéséért Varga Zoltánnak

Szarkaláb Alapítvány
                                     -   A mozgáskorlátozott idősekért   


  Aktuális     Kik vagyunk?     Mit tehetünk Önért?     Szívesen segítene?     Hasznos információk


Szeptember 15. - A rokkantak napja Törökszentmiklóson

Idén szeptember 15-én kerül sor a Rokkantak napja megrendezésére a törökszentmiklósi Kapocs Alapítvány szervezésében, akiknek ezúton is köszönjük a meghívást!

A rendezvényen megtekinthetőek lesznek a Szarkaláb Alapítvány ingyenesen kölcsönözhető eszközei, és tájékozódhatnak munkánkról, céljainkról.

A program nem pusztán a mozgáskorlátozottaknak szól, hanem azon családtagoknak is, akik a legjobbat szeretnék hozzátartozóiknak , ezért várunk mindenkit szeretettel!

A részletes program megtekinthető ITT."Böngészde" - Jótékonysági vásár a törökszentmiklósi piacon

Heart Régen volt már aktuális bejegyzés, de azért a szorgos háttérmunka kitartóan folyik! :-)

Nagyon sokan mellettünk álltok, és különböző formában támogattatok minket! Nagyszerű és önzetlen emberek vagytok!

Köszönet és hála, minden apró és nagy segítségért, amit Tőletek kaptunk!

A tárgyi adomány készletünk már-már túlcsordul, és örömmel jelentem be, hogy július 14-én, szombaton megtartjuk az első jótékonysági vásárunkat a törökszentmiklósi piactéren, melynek bevételéből egy elektromosan emelhető betegágyat szeretnénk vásárolni az otthoni rehabilitációt igénylő idős emberek számára - amelyet természetesen ingyenesen kölcsönzünk majd.

Együtt sikerülni fog!Médiatámogató:

- Apropó Hirdetési Újság - Törökszentmiklós


Egy nem hétköznapi, de keddi találkozás Fenyő Ivánnal

Pillanatkép... Dolgoztam már együtt olyanokkal, akik hihetetlenül nagy magaslatokra jutottak el pályájuk során, de ez a keddi beszélgetés igazi gyöngyszem lesz emlékeim kincsesládájában: egyszerű, tiszta és fényes, de pokoli mély fájdalmakból született.

A Sebek és sikerekkel szerettünk volna adni valamit, ami mély és igazi, ami megérinti a lelketek, kinyit és vigasztal, hogy nem vagytok egyedül a nehézségekkel… - de a rendezvény sokkal többé nőtte ki magát, mert közben mi magunk is megértettünk egyet s mást, fejlődtünk, erősödtünk hit-
ünkben, hogy van még tovább.

Ez volt a Szarkaláb Alapítvány első jótékonysági rendezvénye és kimondhatatlanul megtisztelő, hogy Iván elfogadta a meghívásunkat. Egy végtelenül barátságos, türelmes mégis laza, pörgős és nyitott embert ismerhettünk meg személyében; aki elég bátor ahhoz is, hogy ne legyen mindig tökéletes, és elég bölcs ahhoz, hogy tanuljon a tévedéseiből. Mert a sikernek is mindig megvan az ára, mint ahogyan a hibáinknak is a következményei.

Párkapcsolati kérdésektől a vegán étkezésig sok minden terítékre került, egy dolgot azonban nehéz lenne leírni: amikor egy ember a következetes, személyes jó példájával tanít: türelmet, kíméletességet, elfogadást, egyenrangúságot, alázatot és becsületet.

Hiszem, hogy egy napon az emberek megértik, mekkora alázat van az önzetlenségben és mily óriási erő az összefogásban, mert ahogy Széchenyi mondta: „Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen!”

Köszönjük, hogy itt voltál Iván!

-P.E.-


Ezúton is hálás szívvel köszönjük az intézmények és magánszemélyek önzetlen és áldozatkész munkáját, amellyel hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez!

Médiatámogatók:

Apropó
Szent István Rádió
Ipolyi Arnold Könyvtár, Múzeum és Kulturális Központ
Kostyál Viktor Karikatúra
Lótusz Feng Shui- és Könyvesbolt (Szolnok)