Köszönet a logóterv elkészítéséért Varga Zoltánnak

Szarkaláb Alapítvány
                                     -   A mozgáskorlátozott idősekért   


  Aktuális     Kik vagyunk?     Mit tehetünk Önért?     Szívesen segítene?     Hasznos információk


Mit tehetünk Önért?

Eszközkölcsönzés és – beszerzés

Jól tudjuk, hogy egy beteg hozzátartozó ellátása mekkora anyagi terhet ró a családokra, ezért alapítványunk ingyenesen kölcsönzi az alábbi eszközöket: Az eszközök igényléséhez szíveskedjenek kitölteni és visszaküldeni az alábbi linken elérhető formanyomtatványt. Kérelem eszközkölcsönzésre

A kölcsönzési idő szükség esetén meghosszabbítható.Tanácsadás – információszolgáltatás – személyes konzultáció


Tanacstalanul Ha úgy érzi, hogy Ön vagy hozzátartozója hirtelen olyan élethelyzetbe került, amelyben nehezen boldogul, nem látja át a teendőit, vagy nem tudja, kihez fordulhat segítségért, hívjon minket! Az idősgondozásban szerzett átfogó tapasztalatunk révén, képesek vagyunk Önöknek hatékony megoldásokat ajánlani! Kérdezzen emailben a   szarkalabalapitvany@gmail.com címen, vagy hívjon minket a +36 70 670 4381-es számon. Lehetőség van ingyenes személyes konzultációra is, ehhez legyen szíves telefonon időpontot egyeztetni!

Mozgássérült

Hivatalos ügyek, támogatások


Amennyiben nehezen boldogul a hivatalos szervektől igényelhető támogatásokkal, jelenleg az alábbi nyomtatványok kitöltésével kapcsolatban tudunk segítséget nyújtani:

Lelkigondozás

Maganyosan Bárki életében akadhat olyan helyzet, amit nem tud egyedül megoldani. Különösen így van ez azokkal a mozgássérültekkel és családtagjaikkal, akik szorosan egymásra vannak utalva, de maguk is segítségre szorulnak. Ha szeretné megosztani problémáit, figyelmes és együttérző társaságra vágyik, hívjon minket a +36 70 670 4381-es telefonszámon. A velünk megosztott problémákat bizalmasan kezeljük, és hívóinknak anonimitást (névtelenséget) biztosítunk.