Köszönet a logóterv elkészítéséért Varga Zoltánnak

Szarkaláb Alapítvány
                                     -   A mozgáskorlátozott idősekért   


  Aktuális     Kik vagyunk?     Mit tehetünk Önért?     Szívesen segítene?     Hasznos információk


Szívesen segítene?

Legyen pártoló tagunk!

Amennyiben úgy gondolja, hogy a Szarkaláb Alapítvány tevékenysége hasznos a mozgássérült idős emberek számára, és egyetért a kitűzött céljainkkal – csatlakozzon hozzánk pártoló tagként!

Szükségünk van Önre Mindösszesen évi 1700 Ft-os támogatásával pártoló tagunkká válhat, és segíthet abban, hogy minél több rászoruló idős emberhez eljuthassunk, és valósítsunk meg minőségi változásokat a mindennapjaikban. Munkánk során kiemeljük őket a társadalmi és fizikai elszigeteltségből, enyhítjük magányukat, és olyan eszközökkel támogatjuk őket, amelyeket saját forrásaikból nem képesek megvásárolni. Pártoló tagjainkat rendszeresen értesítjük tevékenységünkről, rendezvényeinkről és a támogatásuk felhasználásáról.

Élje át velünk együtt azt a felemelő érzést, hogy mennyire jó önzetlenül adni!

A pártoló tagság előnyei:
- Elsők között értesülhet rendezvényeinkről, amelyre kedvezményesen válthat jegyet
- Naprakész és friss információkkal tájékoztatjuk az idősgondozással kapcsolatban
- Ajándékkal háláljuk meg támogatását

Hogyan válhat pártoló taggá?
- Küldje el 1700 Ft-os adományát bankszámlaszámunkra (10400607-50526874-70501006)
- és iratkozzon fel nevével és emailcímével hírlevelünkre a szarkalabalapítvany@gmail.com címen!

"Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen"Támogasson tárgyi adományokkal!

Dobjon egy mentőövet!
Ha van otthonában használaton kívüli, de jó állapotú járókerete, rollátora, kerekesszéke vagy más gyógyászati segédeszköze, amelyre sem Önnek, sem hozzátartozójának nincs már szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy eljuttathassuk olyan időseknek, akik nem tudják ezeket megvásárolni maguknak!
Továbbá van olyan holmija otthon, amire már nincs szüksége, de mások számára még hasznos lehet, ne dobja ki! Köszönettel fogadunk használt, de tiszta és jó állapotú ruhaneműket, háztartási és iparcikkeket, játékokat, dísztárgyakat, amelyek jótékonysági vásáron befolyt bevételét a későbbiekben visszaforgatjuk a mozgássérült idősek életkörülményeinek javítására.


Támogasson minket cégén keresztül!

Minden forint számít Vállalkozásán keresztül is támogathatja tevékenységünket, ezzel is kifejezve egykori munkavállalói iránti nagyrabecsülését. A nyugdíjasok a társadalom részei, akik aktív éveikben valószínűleg sokat tettek az Ön cégének sikeres működéséért. Ma lehet, hogy ugyanezek az emberek magányosan és magatehetetlenül várják, hogy valaki egy tányér levest tegyen eléjük, és pár jó szót szóljon hozzájuk...

Csatlakozzon üzleti támogatóink közé, és mutassa ki ezúton irántuk érzett törődését!
Céges támogatóink számára hálából hirdetési felületet biztosítunk honlapunkon. :-)


Jöjjön el!

Vegyen részt rendezvényeinken!

Emelje jelenlétével rendezvényeink fényét! Kérdezzen, szóljon hozzá, legyen részese az élménynek és a közösségnek!

Küldjön visszajelzést munkánkról!

Írjon nekünk!
Fontos a véleménye! Ha van egy jó ötlete, amellyel segítené szeretné munkánkat, vagy rávilágítana, miben lehetnénk jobbak, esetleg elégedett velünk és pozitív visszajelzést küldene? - írjon nekünk a szarkalabalapítvany@gmail.com címen!